Проверка на сметкa

От тук може да проверите сметките си за ток, парно, вода, телефон/gsm и газ.
Проверка на сметка за ток – ЧЕЗ, EVN, EON
Проверка на сметка за парно
Проверка на сметка за вода
Проверка на сметка за телефон / GSM
Проверка на сметка за природен газ

Относно страниците в категорията “Проверка на сметка”.
В категорията проверка на сметка, за момента има пет основни страници.
Те са както е изброено и по горе: “Проверка на сметка за ток към ЧЕЗ, EVN, ЕОН”, “Проверка на сметка за парно”, “Проверка на сметка за вода”, “Проверка на сметка за телефон / GSM” и “Проверка на сметка за природен газ”.

Кратко описание на страниците от категорията “Проверка на сметка”.

Страницата “Проверка на сметка за ток към ЧЕЗ, EVN, ЕОН” – дава възможност да проверите сметките си за електрическа енергия, към трите електроразпределителни дружества в страната. Освен това на въпросната страница, ще намерите допълнителна полезна информация, свързана с проверката на сметките ви за ток.

Страницата “Проверка на сметка за парно” – предоставя възможността да проверите по интернет, сметките си за парно и топла вода, от топлофикациите в страната. От там може да намерите и друга полезна информация, свързана с проверката на топлофикационни услуги.

Страницата “Проверка на сметка за вода” – предоставя възможност да проверите сметката си за вода, от всички водоснабдителни дружества в България, които предоставят такава услуга.

Страницата “Проверка на сметка за телефон / GSM” – ви дава възможност да проверите сметката си за GSM и телефон, от трите основни мобилни оператора в България, Mtel, Globul и Vivacom.

Страницата “Проверка на сметка за природен газ” – предоставя възможност да проверите сметките си за природен газ към Овергаз.

Полезни съвети
Освен проверка на вашите сметките за ток, парно, вода, газ и телефон. От сайта може да научите полезна информация и съвети, как да намалите вашите разходи за консумативи.

Моля гласувайте за сайта Smetka.eu, използвайки социалните бутони, които ще намерите в него.
Благодаря предварително за подкрепата.

Leave a Comment