Ретроспекция на Smetka.eu от създаването на сайта до сега.

В тази ретроспекция, възнамерявам да ви запозная накратко с всички създадени категории и страници на сайта Smetka.eu до този момент.

Ретроспекция на Smetka.eu

Основните категории в сайта
До сега са създадени общо три основни категории в сайта, те са:
Проверка на сметка – тази категория се явява нещо като навигационна за различните статии към които има линкове в нея. За всяка една от въпросните страници в тази категория има кратко описание, какво представляват те. Това е направено с цел посетителите на сайта, по-лесно да се ориентират за предназначението на конкретните статии.

Страниците които са публикувани до момента в категорията “Проверка на сметка” са:
Проверка на сметка за ток към ЧЕЗ, EVN, ЕОН – както вероятно се досещате, въпросната страница има за цел да предостави на посетителите на сайта, възможност да проверят сметките си за ток към ЧЕЗ, EVN, ЕОН.

Проверка на сметка за парно – тази страница има за цел да помогне на посетителите на сайта, да проверяват по-лесно сметките си към Топлофикация София, Топлофикация Пловдив, Топлофикация Бургас и други топлофикации в България.

Проверка на сметка за вода – във въпросната страница ще намерите линкове към Софийска вода, ВиК Пловдив, ВиК Бургас и други водоснабдителни компании в страната. От които може да проверите сметките си за студена вода.

Проверка на сметка за телефон / GSM – от тази страница ще научите информация относно различни варианти за проверка на сметки за телефон и GSM.

Проверка на сметка за природен газ – в тази страница има линк към страницата за проверка на газ към Овергаз.

Това са всички страници в категорията “Проверка на сметка”.

Осигуровки и Данъци в НАП – това е следващата поред категория на сайта Smetka.eu, тя както и предишната категория се явява нещо като навигационна, за страниците към които са дадени линкове в нея.

Въпросните страници в тази категория до този момент са само две:
Здравни осигуровки – във въпросната страница ще откриете много актуална и полезна информация за здравните осигуровки, като разбира се може да направите проверка на здравни осигуровки, посредством линка които води към сайта на НАП.

Местни данъци и такси – във въпросната страница ще откриете линкове към сайтовете за проверка на местни данъци и такси на различни населени места в България. Като например: местни данъци и такси София, Местни данъци и такси Бургас и много други.

Това са всички страници в категорията “Осигуровки и Данъци в НАП”.

Проверка | Справка – това е последната създадена категория до момента, в нея има линк само към една страница и тя се казва “Тото проверка”.

Тото проверка – в тази страница ще откриете полезна информация за това, как да проверите тото фиша си от сайта на Българския Спортен Тотализатор.

Това са всичките създадени категории и страници на сайта Smetka.eu до този момент.

В бъдеще сайта ще продължи да се развива, предоставяйки полезна информация на своите посетители.

Leave a Comment